Ogłoszenie o konkursie na realizację przedsięwzięć inwestycyjnych w ramach projektu „Poszukiwacze zaginionych inicjatyw” nr projektu: RPZP.07.01.00-32-K103/18

UWAGA! Rusza konkurs na realizację przedsięwzięć inwestycyjnych w ramach projektu „Poszukiwacze zaginionych inicjatyw” w gminach: Choszczno, Pełczyce, Recz, Trzcińsko-Zdrój, Boleszkowice, Lipiany, Przelewice, Pyrzyce, Banie, Cedynia, Mieszkowice, Widuchowa, Bielice, Warnice, Czaplinek, Kalisz Pomorski, Wierzchowo, Złocieniec, Człopa, Mirosławiec, Gmina Wałcz, Miasto Wałcz.

Fiszki przedsięwzięcia inwestycyjnego mogą być składane wyłącznie przez Grupy inicjatywne utworzone
z Uczestników Projektu „Poszukiwacze zaginionych inicjatyw”.
Działania będą mogły być realizowane tylko na obszarach rewitalizacji wskazanych w Lokalnym Programie Rewitalizacji ww. Gmin.

Formularz Fiszki przedsięwzięcia inwestycyjnego, który jest załącznikiem do niniejszego ogłoszenia należy składać w terminie od 01.07.2020 r. do 31.10.2020 r.

Termin oceny wniosków: od 01.11.2020 r. do 31.12.2020 r.

Prosimy o składanie wypełnionych fiszek w następujących formach:

1. Inicjatywy lokalne  z terenu Gmin: Choszczno, Pełczyce, Recz, Trzcińsko-Zdrój, Boleszkowice, Lipiany, Przelewice, Pyrzyce
  2. lgd@liderpojezierza.pl z dopiskiem: „Fiszka przedsięwzięcia inwestycyjnego – konkurs nr1/REWB/SLP/2020”
  • STOWARZYSZENE LIDER POJEZIERZA al. 1 Maja 6, 74-320 Barlinek z dopiskiem: „Fiszka przedsięwzięcia inwestycyjnego – konkurs nr 1/REWB/SLP/2020”
  • Banie, Cedynia, Mieszkowice, Widuchowa, Bielice, Warnice
  • rewitalizacja@fundacjapodaniolem.pl z dopiskiem: „Fiszka przedsięwzięcia inwestycyjnego – konkurs nr 1/REWB/FPA/2020”
  • Inicjatywy lokalne  z terenu Gmin: Czaplinek, Kalisz Pomorski, Wierzchowo, Złocieniec, Człopa, Mirosławiec, Gmina Wałcz, Miasto Wałcz
  • drogą elektroniczną (skan) na adres e-mail: rewitalizacjaB@ndsfund.org z dopiskiem:  „Fiszka przedsięwzięcia inwestycyjnego –  konkurs  nr 1/REWB/FNDS/2020”
  • osobiście lub drogą korespondencyjną (kurierem lub pocztą) na adres: FUNDACJA NAUKA DLA ŚRODOWISKA ul. Racławicka 15-17 (budynek F), 75-620 Koszalin z dopiskiem: „Fiszka przedsięwzięcia inwestycyjnego – konkurs nr 1/REWB/FNDS/2020”
  • REGULAMIN KONKURSU Z ZAŁĄCZNIKAMI do pobrania.

W razie pytań prosimy o kontakt z Lokalnymi Animatorami.

Dane kontaktowe do Lokalnych Animatorów dostępne są pod adresem: